//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



kembaa baekk punyerr :)

Entry updated on Wednesday, 18 May 2011
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Hye u all sume , shat takk ? hope korang shat taww , kalo ta shat pegi mam ubat . pastuh pegi rest . *wahh ! macam dokter pulak kann ? hehe :) . Nih hahh ! na cite kat koraggpasal KAKAK aku , korang taw kan aku ade kakak ? yg mane daa kenal aku lame mesti daa taw kakak aku kemba kann ? hehehe :) . to korangg yg baru taw , na tgk muker dea ? HAHA , sat naa ! Jap lagi aku kasik korang tgk , ko tgk ler puass-2 . huhua == .korang tgk kasik lebam itu mate taww , bagi aku bole lha tahan santek ner . *tgk lha adek dea kann . hehe :) na promot kan diri jugakk . anywayy , deaorang lha kaka yg aku ade dalam dunie nihh . wait-2 ! nih hah na kasik korang tgk pic deaa . cepad click bawah tuhh . :





 tuh ler muker si kembaa ! HAHA . nih aku buad pon dea orang yg suroo , pulakk nyer ngajok gmbo dea tade dalam blog aku . HAHA ! kasik kan ajerr lha , 
yg pkai tudung pute tuh anak yg first ! orang selalu panggil dea KAKAK !
yg pkai tudung oren tuh pulakk lahir bape minit jer , lepas si kaka tuh lahir , dea pon lahir lerr , daa name nyer kembooo ! orang pnggil dea KAKDEQ . 




GELAGAT KAKAK-2 AKU ~


na story dea orang punyer watak , HAHA ! story yg kakak dulu lha .
 KAKAK : *dea nih garang gilee , kalo ajo aku MATH kompem na berangen jerr , mcm singe korang taww tak , aku ape lgi SABO JER LHA ~
         *dea nih GEMOKK !! haha , BADAN MACAM DOREMON ! HAHA , tapi gmai minat dea , juz tak layan jerr , HAHA
         *dea nih pon kadang-2 baekk , kadang-2 jahatt !! HAHA , kadang-2 ade ler ckitt benci kat deaa , huahau == *pakkal ler kakakk . 
   HAH ! tuh ler yg aku bole bagi tahu , laen kalik kalo ade mase aku cite larh yerkk . 


~ nih na cite pasal si KAKDEQ pulakk .


KAKDEQ : *orang nyer kecikk/pendekk . haha , *jahat aku , huahua == . btw , dea nihh daa ade orang buking taww ! jgn kacoo . BAHYE D SISI UNDANG2 !
         *dea daa couple lame ngan pakwe dea taww , bape taon pon aku takk egt , tapi dea nihh kalo ckp ngan pakwe bukan maen lembut , tapi kalo ckp ngan aku , mak ai macam gunung berape na meletop !
         *dea nih jugak same mcm kembo dea yg kat atas tadi , kalo ngajo aku MATH mmg jadik singe aku ckp ! tapi , deaorang nihh mmg same dohh ! pandai BAB-2 MATH ! 


na tae lagikk pasal dea orang ? Nnty lha wey aku cer , malas pulak na taip banyak2 !HAHA , so , smpai snih jer taww ! Bubyee