//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



Bilee aku --------------- :(

Entry updated on Sunday, 19 June 2011
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Weyy korang , na cer sikid niyy . Em , Aku trustlly na cakap yg aku ade minat budak niyy tau bhai . Name dea ---- . *soryy tak bole gtau . Tapi aku lbeyy selese pnggil dea capital 'A' . Aku tak tahukk tetibe jea hati aku jatuh kat deaa . Cehwaa :) . Dea budak baru kod kat sch tuhh . Aku tengok dea baikk jeaa . Sukeee gilaaa <3
Aku mmg realyy tak sangke wea aku bole jatuh cintee ngan deaa . OMG ! Aku sukee deaa weaa <3 Tolog lhaa ! Em , Dea kann HANDSOME sangat . First tyem aku jmpe dea , dea asyk pandang jeaa . Tapi aku tgk care dea kan macam tak layan perempuan jeaa . Btw , aku try jugakk na dekad ngan deaa . *eehhwaa . real jea cite . :D .
Selalu kaT sch jumpee deaa . Mak ai , Happy bangat dohh ! :)  Em , korang sume tak tahukk ape yg aku rasee lhaa :) . Hanye tuhan saje yg tahukk . Masetuh reacell ary sukan kat schh . Dea ruma HIJAU , Aku rumah KUNING , mase perbarisan tuh ade nmpak deaa . Dea pndang aku , aku pon pndang deaa . muke dea macam na senyum tapi tak senyum ponn . *Maybe aku yg SS kodd . Heheheeh . Dea senyum kat aku keaa ? Ehh , kalo kat aku pon ape salahnye kann . Aku sukee lha weaa <3

Gedikss sangat kann . Bia lha :p . Tak ganggu kau pon sayang :D . Dahh2 ! Sambong cite tadi . Pastuh kan weaa . deaa pandang jeaa ! Aku naek segan :) tapi dlm hati suke woaaa ! . Jeng3 . 
Datoh kan weaa , kelas aku dekad ngan surau , masetuh tyem budak fom 3 sembahyangg . Aku asyk pndang jea surau tuhh . Sebab aku carikk dea , Dea fom 3 jugakk ! Mate aku asyk pndang situh jeaa . Tak tentu arah aku . Hee :D

Carik punyer carik , last2 jumpeee jugakk ! Waduuhh , ampang suke kate ko . Nyett3 ~ Aku tengok dea kat tingkap , last2 dea perasan pulak yg aku pndang deaa , Ehh2 . Malunyeerr ~ Tapi , ape ade kesah kann ! Dahh suke aku pndang ajee . Tak terkebil2 mate aku pndang , n then aku tnye aemyy kenal budak tuh takk . Aemy cakap kenal ! 

Hoorayyy , Terbaekk lha aemyy ! Pastuh aemy tnye budak fom 3 sape name deaa , lepas aku dapad tahukk name dea capital 'A' . Aku sukee lha weaa ! Macam na loncat2 jeaa . tapi ,malu pulak , kang budak kelas nmpak . kang dea cakap aku TERGENCAT ! Ehh , malu lerh aku nokk !

Pastuh aku cakap ngan aemyy , tlog SIASAT capital 'A' tuhh , daa ade mkwe blom ! . n aemy pon siasat lerhh . *Cehhh ! . Tapi kann weaa , korang na tahukk takk ! Kat FB aemy ade tag name aku . dea tuliss 'ADE BAD NEWS LHA WEA' dalam hati aku macam2 yg bermainn !
Last2 ! Aku tnye aemy ape nyerr . n aemy kate DEA DAA ADE MAKWE ! 

Betape hancur nye hati aku masetuhh , Sumpaa aku cakap tak sangke tak duge :( Dahh ade mkwe rupenyerr . :( Tapi it's okayy lhaa . Maybe bukan jodoh aku . Aku terime jea . Tak kesa pon .
Walau pon dalam hati aku terluke , takpe sayang :D. Hope kau happy ngan mkwe kau yeaa :) Aku happy kalo kau happy . Emm , Mmg mcm na nagess masetuh . Tapi aku tahan jeaa , sebab mmbe aku ade kat sebelah :( .
 Aku hanye mmpu pendamkan dalam hati niyy jeaa . Aku na luahkan perasaan niy kat sape pon aku tak tahukk , Niy pon aku story kat blog kesayangan aku niyy . Em , tempat aku mengadu ! Huwaaaaa :( *nagess !
Takpe lha , maybe ade org laen kott yg bole ganti deaa . Tapi dalam hati aku , aku daa sayang dea dahh ! Walaupon aku hnye terserempak ngan deaa :) Takpena bertegorr . tak penah msg ! Tapi aku tak tahukk knape aku bole sayang kat dea .. Sokayy lhaa . Aku perlukan mase tok lupekan dea , DEA MILIK ORG LAEN ! Aku takbole musnahkan hubungan dea orgg , Aku hnye mmpu tengok dea bhgie jeaa . 

- AKU PERLU KAN MASE - :(