//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



Malam yg sungguh memalukan ==

Entry updated on Friday, 29 July 2011
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Hello , waz up bro . Amacam taiko ade baek kahh ? #cehh , ayat gangster . Okay , sekarang bukan na cite pasal gangster niy btw na cite aku malu gilee -,- Hahha , niy sume pasal cousin aku yg sengal | selenge | gilee . Hahah , benci kau ! Buad segan muke aku jehh . 


- CERITE NYER BERMULA D SINIH - #haa , cepad tuliss ! Nnty ta egt pulak korang na buad karangan kann ? Haaa , pensil mana ? Cepad laa bongok . !


Kayy , mama aku ajak pegi uma Mak Lang esok ade kenduri , so aku ekott laa kan ! Then aku dok sane macam tunggul tau weaa . Takpee , hobby aku tyem kat sane . Err tengok tv jelaaa :/ na buad ape lgy kann , Mak aku sebok kat dapo tuh , potong tulaa potong niy laa , Haishh # aku macam d pinggirkan pulakk . Hhaah , sokayy laa 


Then dlm kol 10 gituh mama ajak balekk , so tyem na balekk tuh . Mama aku detak kete punyer lerh jaouhhhhhhhh . Pegi detakk kat jiran sebelah nyer ruma pulakk , Haishh mama niyy ! Amek parking orang pulakk kan . Kang kene saman ta pasal pasal jehh . Hhahaah


Lepas tuh pulakk , kat depan ruma jiran tuh ade pulak mamat mamat moto lepakk , Err' aku segan laa kan wea na lalu kat situhh , #cehh , sebenarnyer takot kne ushaa . Tpi tanpe segan siluu nyer aku jalan laa kan , dahh terpakse ! Tu je laa jalan paling pintas n jalan satu satunyer na pegi kat kete yg jaouhh na mmpuss tuh . huuhhhh ;;;;


Habeh tuh tyem aku nga jalan ade buyni tikuss laa , bunyer buaye laa . Ehh macam macam bunyi laa ade ! #alaa , ngorat laa tuh kann .Tpi aku abaikann . Okay finee ! Teroskann perjalanan lgyy ! . Tyem na msok kete tuh , yg mamat moto tuh boley pulak pegi kat kete aku tuh ! Ehh . bodohh kann ! Aku pon teros laa msok lam kete . Err malas na layan #sebenarnyer suke kne usha tuhh , then depan mak aku dea boley cakap 'AWAKK , NA NO ' tyem tuh aku ta pndang pon muke deaa . Sebab kat situh pon gelap takde lampu , so tak nmpak laa kan dea punyer muke , tuh yg malas na pndangg . then bilee mama aku daa jalan depan sikitt , kat depan tuh ade lampuu ! Kau na tahukk , dea boley pulakk ekodd ! Ehh , nyayok betol mamat moto niyy , 


Thenn , aku pon pandang laa deaa , korang na tau takk sape mamat moto tuh , Haaaaaaaaaa semputt dohh ! Gupe gupe nyer SEDARE aku !Bongok betol , langsing kau kann ? BODOHH . Penad penad aku cover cun depan kau tdi gupenyer sedare aku , Datohh kau tergelak gelak atas moto kann ? Tak keaa siamang tuhh . HHAHAHAHAHAHAAH , segan belaw aku ! Eeeeeeee . hahahaha , yg takley bla nyer , mama aku pon gelak kan sekaly . Hhahahaha ,yg tyem sedare aku ckp na no tuh mama ckp kat aku 'TUH HAA DEKK , ADE BUDAK NA NGORAT' #dlm hati aku kate , ehh mama niy ! Ta marah pulak kan anak dea kne ngorat ngan mamat mamat moto . #cehh , steady laa mak aku ! hahaha 




Weaa sedaree ! Kau niy kan , aku dahh control punyer lerh ayu | cun | molekk , last last ape jadikkkk ? bengonggg . bongokkk betol kau ! Hhahaahha , smpai ruma aku asyk tergelak jehhh .Pehh hai


Pengajaranye : 'LAIN KALI TENGOK DULU MUKE ORANG YG USHA KITE TUH ' JANGAN NA BANGE SANGAT ' hahahaha , poyo sehhhh :p