//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



RINDU

Entry updated on Saturday, 2 July 2011
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Ehh2 , rindu nyer kat blog BUSOKK aku niyy -,- . hee :D . SORYY TAW SEBAB DAH LAME TAK UPDATE ! bukan ape , na cite pasal ape jeaa kann ? Aku takde story na cite ngan korang ponn . :( . Membe aku gjen bebeno buad entry baru , macam2 nyer dyeorg cite , Aku bace jeaa :) .


Okayy , skang niyy na cite pasal ape ? Okayy , cekomen cikitt . Bhahaha , Ary niy SABTU rite ? kayy , 1 skola kne lari kann ? foR 1 MURID 1 SUKAN 1 MALAYSIA ! Semad :D . Aku sukeee niyy :) . Sume budak aku tgk xcitet gile laryy , sebeno nyer aku pon na lari jugak . btw , ntahh lha ! Malas pulakk :) . hee ;D . BUKAN APE ! jauhh lha dohh , Sumpaa tak larat ! . Membe aku tige ekor dahh kat depan , *semangat lha konon . Aku ngan atul jea kat blakang , *alah , normal lha tuh kann .


Atul jalan ngan pkwe dea . Aku jalan sorang2 . Huwaaaa :) . *jeles nyer , Okayy . aku mmg kuad jeles ! Bhahahah , aku tak boley siak tgk pasangan couple2 niyy . Alahai , btw kann ! study dlu elok rite ? Okayy , aku mmg ade minat budak2 sch tapi aku taknak couple ! sebab , na study , lgypon AKU DAH TAK CAYE LAKI ! soryy guys :) .
Lbey senang edop SINGLE ! lgy na cakap ape eak ? Halamakk , aku dahh tak tahu dahh ! Hhahahaha . Kbaii <3