//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



kite gadoh , aku kuad laa! :'(

Entry updated on Friday, 30 September 2011
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Assalamualaikum :) .AKU KUAD LA! :'( Sume dahh berubah , sume dah jadi laen , aku sendiri pon tk paham . Hmm , korang sume tk paham kan perasaan aku , aku benci mcm nihh , aku sayang gile bapak kt korang taw tkk , tpi smpai hati kan buad aku mcm nihh , aku taw kw mara aku weyy sebab buad bnde BODOH n teramat BODOH tuu! Even kw mara or tk suke ngan ap yg aku buad tuu , pless jgn na ckp depan aku , aku terase , SAKET HATI taw tkk . DOSA ? memang laa , aku taww tuu . Aku taw aku JAHAT , aku tk macam korangg , korang sume baekk . thankss :)


DULU .............


kau taw tk aku egt lgy , kalaw dalam kelass . aku selalu memekak , kaw mesti tego aku , kadang kadang kaw mara aku , kaw suro aku senyap . :) . terime kasihh . kau sahabat akuu , then bile turn kaw pulak memekak aku pon mara kaw balekk , seronok kan kite time tuu . kalo tyem masa MATH , kalaw aku tk phm mesti aku tnye korangg , nnti mesti korang mara aku , korang akan ckp 'tulaa , mase cikgu aja maen jew keje' , then bile kaw pulak tk phm MATH tuu , kaw tnye aku , nnti aku ckp balek ayat yg kaw pena ckp kt akuu , hmmm . time otak kite sume gigal gigal mesti kite maen 'TOUCH n GO' / tuu laa habit kite kann korangg ? tyem otak aku da mantol , korang layan kan jugakk , yelaa kite kan 1 gengg . :) . 


Kite pegi mane mane mesti same same , kalaw kt skola tk ckop 5 org mesti tk best , kalaw salah satu group kite tkde mesti bosann . kite punyer geng sumenye kuad merajukk . hmm , kadang kadang kite selalu ketawe smpai tk egt dunie kann , smpai ade cikgu tuu anti geng kite kann , kite selalu lepak kt belakang kelass , same same dudok . Selalu kalo na pegi mane mane sume nye same same , kite pegi kantin same same , pegi tandas sume same same , smpai sume ckp kite nih kemba rite . :) 


SEKARANG .....


sekarang nih kite dahh tk same dah . sume dah berubah , sejak kite gadoh kite dh tk tego dahh , selalu balek skola kite saing same same , tpi masetuu korang balek due org jeww , aku takodd korang tknk tego aku lgy , then aku ckp laa aku balek ngan abang akuu , padahal msetuu abg aku tknk jempot ponn , then aku tnggu jeww laa , pstuu aton ckp balek jew laa ngan dea , aku pon oke laa . hmm . korang taw tak kecik sangat sangat hati akuu nih , korang paham ke tkkkk!!!!! . cukop laa weyy , even aku rindu gile bapak kt korang pon bukan korang paham .


hmm , kalaw aku tkde pon bukan nye korang tk bole hidup , yg penting kite tetap 1 geng even kite gadoh sekali ponn , korang taw tk malam tdi aku nages pasal korang ? hmm , korang tk taw kann , smpai mak n abg aku tnye kenape , hmm . sokayy laa , aku kuad weyy na tnggong sume nihh , korang pon aku tgk happy jeww , aku pon turut happy kalaw korang happy , aku tknk pasal aku , korang sume monyok jew pegi sekolah , hmm . susah kan nk dpt BFF dalam dunie nihh , susah kan na dpt BFF yg phm kite gile gile , tkpe laa . aku dah anggap korang niy sebahagian dri hidup aku dahh , tiap tiap malam aku mesti denga laguu 'PELENGKAP HIDUPKU' tuu lgy faberet kau kan ARE-ARE ? dulu kaw suke nyanyi laguu tuu , tiap tiap malam mesti aku denga akuu tuu , nnti mesti aku nagess . aku egt kt kauu weyy ! tkpe , AKU KUAD LAA :'( . 




Even korang na lupekan aku pon tkpe , kalo korang na buang aku dri GENIE kite tuu pon aku tk kesahh, korang mne perlu kan KAWAN BODOH mcm akuu niyy , aku berdoa sangat kite dapad baik semula , tapiii . ntah laa weyy! korang teroskan laa hidup korang tuu . Aku niy tk layak na msok dlm group GENIE kite tuu lgy , ckop laa kalaw aku tkde lgy dlm group tuu , AKU SAYANG SANGAT DENGAN GROUP GENIE KITEE! kalaw aku kene pilih antara KAWAN dan BF . aku  tetap akn pilih KAWAN . sebab , susah dlm dunie nih kite na carik KAWAN!  . aku pon snggop lepaskan ape jeww demi kawan aku , AKU KUAD LAA WEYYY :'(