//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



capekk dehh :/

Entry updated on Sunday, 25 December 2011
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Anneyeong :) . Arinie gile capek doee . Tapi yg pelik nye bagon awal pulak aku ariniee . Hewhew :3 *bangge* . Semalam poie jenjalan dengan kaka wiff bakal abang ipar . Fuyooo syokkkk habess~ *tapi aku asyik kena pinggir jeww* Maklom lew , aku takda kawan time tu . Kakdeq dgn abg mamat , kaka dgn abg wan . AKU ? SEORANG JEW WEHHH :3 . Nak buad cane , nak ajak are-are takot mak dea kapak muke aku kang . *tak pasal-pasal carik nahas* . First kiteorang pegi WonderLand . Pelik aku tetibe nak poie mandi . Okay , aku ekotkan aje *orang payong* takan nak tolak kodd . Cehwahhhh :D . Dekad wondeland tuu aku mandi sensorang doooo . *simpati siked* . Semua ade pasangan , lagi lagi dekad situ aku sorang buda buda kecit . Nak buad cano kannnnn . Hehe , lepas wonderland , kiteorg strait poie DP . *dataran pahlawan* . Dari rumah mmg da rancang nak tengok wayang cite 'Suatu Malam Kubur Berasap' . Tetapi apakan daya , kiteorg tibe kt DP daa pukol 4 lebih cantu lahh . Daa la tenga kebulur dari keluar rumah smpai DP tak makan makan . *kesian ank nosam* Then pegi lah makan dulu , pastuu tungu makanan punye lewww lameee . Dohaiii -,- *panas jehh* lepas makan tengok jam dahh nak pukol 6 . Soooo , kakdeq kate takpaya lah tgk wayang . Len kali jehh tau dekk . Pehhhhhhh , lagi panas , tpi nk buad cannee kannnn . Kakdeq ajk bowling . So , ekotkan ajew lewww . 


Okayy , time dekad bowling aku tak maen ponnn -,- *aku bukannye reti pon* Hikhok . Soryy leww , bab2 bowling aku tak amek port . Sumpah doe tak reti . Jari aku pegang bola bowling tuu rase nak patah . *aku ckp sume tknk caye* Dapat pulak maen sebelah mamat mane tahhh . AKu pon tk tawu . Then , aku dok lew dekad tempat yg ade komputer tuu . Nak tulis nme kakdeq , then mamat yg sebelah tempat kiteorg maen tuu tetibe dok sebelah aku . Dalam hati kate 'Ape KegileNye Mamat Nie' Tetibe aku datang teros dea dudok . Kalau dudok jauh jauh takpe lahh . Niee makin lame makin dekad woiiiiiiiii :3 . Aku pon buad donno jeww lahh . Maen punye maen da pukol 7 malam . Pastuu kiteorh ge karoke pulakkk . *saked tekak woiii* menjerit jerit . Bak kate abg mamat "mike sume mcm sial!* . Hahahaha , mike dekad kbox mcm haremmmmmmmmm -,-  . Lepas karoke , kiteorg ge mkn Mcd . Lepas mkn kiteorg balekkk . Dekad MP sumpahhh sesak gile wehhh :3 . Terperangkat dekad jln selama 3 jam . Kakdeq ckp . *aku tido time tuu* . Hehe , time jem tuu aku tido . Nyenyak wehh . Hahaha , then aku bagon lahh . Mane tawu da nak smpai kea kan . SOOOOOO , time bagon tuuu . WALAWEHHHHHHH , aku dekad MP lagi gupenye . Tak gerak gerak . Dari aku tido smpai aku bagon still dekad MP lagi . Lepas tuuu , aku sambong lew membongkang! 


Then , sampai gak dekad rumah . kire kire pukol 2 pagi mcm tuu lahh . Then , balek dpt coll pulak dari abang kesayangan aku . Katenye xcident dekad muar . Alhamdulillah , tak terok . Cume kete jew yg terokk . Skang kete dekad balai , Haaaa . sapo nak poie amekk aku pon tk tawu . Hewhew :3 . Okayy , tutop cite pasal tuu . Esok pagi bagin tengok handfone *JIRAN SEBELAH * ruma msg . katenye , pergi tak keje kawen . SORYY BRO , gua takda kedit nak balas . Then , sambong tido balekk xD . Pastu dpt coll are-are pulak tepon . Katenye ajk aku poie keje kawen jugak . SORYY BRO , mate tk bole bukak . penad sgt . Soooooo , aku membongkang lagi . Hewhew :3 . Malam niee aku rajen buad journal writing doee . KAU ADA? XD . Act , aku baru buad bape belas jeww . Tuu pon kire okay leww kan dari aku tk buad . *nak naek sch baru rajen* . Okayy , aku mishhhh gile buda buda sch . *on lagi lew aku rindu* Apelahh dea buad sekang *menganjeng* Hahahaha . Noww , lagi seminggu jahh nak naek sch . Soooo korang sume , da beli barang sekolah belom ? Hewhew :3 . Aku da beli , semua komplet . *FOM 3 AKU JADIK ALIM WOIIIIII * No more tudong songkat , no more stokin pendekk . Hewhew :3 OKAY BAIII , TAKE CARE DOOOOO .