//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



I Do Love You :*

Entry updated on Saturday, 31 December 2011
Entry got 1 VIP | Fly to top :3

Anneyeong haseyo . Hi , rinie nak story about someone . Okay . At 11:59 , Si capital A melamar saya . Tanpa segan silunya saya menerima lamaran awak sayang . Saya tak tawu nak cakap cam mana lagi . Now kita milik awak okay ? Yeahh I know , kita dok jaohhhhhh *tak jaoh sgt* but , hati kita tetap dekad . Itu awak kena tawu sayang . Kita mintak maap if dulu kita kecewakan awak . Kita maenkan cinta awak , but kita nak awak lupakan semua tuu . Kita mulakan cerita baru okay sayang ? 3 bulan awak tunggu kita kan ? Kthankss . I know you me , so i love you too . Very much okay , I hope even kita tak bole jumpa hari hari , tapi cinta kita dekad awak makin kuad . Alhamdulillah now hati kita dah terbuka tok awak untuk kali yang kedua :) 


22.11.2011 . Tarikh tuu mase first first kita couple kan ? Awak melamar kita jugak . Kita terima , tapi lepas couple tuu kita rasa macam tak selasa . Sory , kita jujur nie sayang . Hmm , then lepas tuu kita mintak putos . Then awak lepaskan kita . Lepastuu , awak takdaa tegur kita lagi kann . Lepas putos dengan awak sumpah kita rindu awak :'( . Masa hari apa kann , kita tergerak hati nak bukak wall awak . Then, kita tengok awak buad relay dengan sorang pempoan tuu . Okay, sumpah hati kecewa . *cehhhh* But , kita cakap betol . Sejak kita tawu awak da ada pasangan laen , kita try lupekan awak siked siked :) . Tapi dalam mase kita try nak lupakan awak tuu , perasaan rindu dekad awak makin kuad lewwww . Tak tawu kenapa . Okay , *segan* Hahaha . 


Awak ingat tak time kita tetibe text awak ? Then kita call awak ? Haha . Sumpah tak tawu kenapa tergerak hati nak text awak bagai . Huahua -,- . Okay , lepas malam tuu kita jadik rapat balek rite . Hihi , then chat punya chat awak ckp awak nak melamar kita kann kann ? Awak sohh tunggu malam Tahun Baru . Okay , kita tunggu awak . Hati kita terbuka tok awak . Bangga tak ? Hahaha . Malam niee adalah malam yang awak and kita tunggukan rite ? Kita takot sebenarnya , kita takot kita tak dapat jaga awak . But kita akan jaga awak selagi kita mampu :D . Itu janji kita sayang . *jiwang tak ? * Hahahaha . Ksenyapp ! 


Sayang , awak ingat tak tima mula mula kita kenal ? Awak ada komen dekad status kita , lepas tuu awak IM kita . Awak suroh kita bagi numbe kita . First kita tanak bagi , tapi last last kita bagi jugak . Hihi , time kita text awak tuu awak dekad kampong awak kann ? Kalau tak silap lahh . Then text punya text masa dah memalam buta tuu kita teman awak sebab abang sedara awak meninggalkan ? Time tuu awak tenga sedih , then kita teman awak . Awak ingat kann ? Hohoho -,- Awak ada bagi kita lagu kann . Okay , kita suka lagu tuu :) . DO YOU KNOW kann tajuk dea ? Hihi . Kthanks okay :D *terharu* . Btw , awak bole denga tak lagu blog kita nie sayang ? Kita carik lagu yg awak bagi kita tuu , Ada jehh! Kenapa awak carik takda ? Hahaha . Sengal punya boyprengg :P


Kita selalu gadoh kan ? Tapi lepastuu kita baik balek . Haha , sengal punya keping :D . Awak selalu panggil kita gemok -,- KITA KURUS OKAY ! Shuut masok longkang mmg beshhhh :P . Okay , dah takda benda kita nak cerita lagi nieee . Haha .Btw engat kita sayang awak okay ! Kita hope lepas kita terima awak nie , awak jaga kita elok elok okay , jangan nak menggedik sana sini . Makan penyepak nanti xD . Kalau kita ada jodoh insyaallah kita kekal . Tapi kalau kita tak bersama lagi , that means kita takda jodoh kayy . Apapun yang berlaku kita nak awak terima kay . THIS IS OUR FATE , I'M YOURS ♥ . 1.1.2012 . Kita sayang awak :D *panjang tak kita punya story ? tak mcm awak pendek gilaaaa :p * Gambar dekad belog comel! Hahahahahaha . AWAK , KITA TERIMA LAMARAN AWAK TUU .