//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



jeles dooooooo :3

Entry updated on Friday, 23 December 2011
Entry got 0 VIP | Fly to top :3


 Anneyeong :D . Whoot whotttt . Bosan deyyyy . Arinie rajen gilooo dooooo update belog memalam bute . Hewhew :3 bukan ape kite boring jahhh . Buda fesbuk sombong doooooo :/ *da byk kali aku bende alah nie* Haha . Kite tunggu someone tuu unl tapi dea tak muncul muncul ponnn . Daa dekad 3 ari dea tak unl . Mane dea eakk ? Act , rinduuuuuuuuu dea sesangat . *bukan boyfie but kawan* . Btw , ramai ckp dea tuu boyfiee aku . Tapi bukan ponn . Just membe , maybe kiteorg buad relationship dekad fesbuk so ramai ingat kiteorg couple kodd . Haha , act RELATIONSHIP tuu FAKE! Huuuuuhhhhh -,- letih aku nak jwb . Ramai beno tnye . Tpi aku daa penah tulis kodd dekad status yg tuu FAKE . Tpi bole tanye lagi . Poooodahhhhhh! Apa kan daya , terpaksa jugak aku jawab :/


Tengok title kite tuu . Act aku jeles niee dooooooooo . Woi buda buda fesbukkkk , stop lahh walling dgn boyfie/girlfie kau or update status pasal deaorang . Korang saja jew kann ? Hahahaahahahaha . Aku tawu lahh ak takdaaa boyprenggg . Hewhew :3 . Jelessssssss gilooooooooooooooooooooooo . Daa lame aku tak merase mcm mane couple tuu . Hahaha . Dah 2 bulan aku single . Hihi , belom jumpe idaman hati *cehhhhhhhhhhh* Makk , pakwe seko~ kalau ckp cenggini dgn mama , mau kena kapak kepala aku -,- Jeless doee tengok bebuda couple niee . Yg dalam fesbuk laen , yg dekad lua laen . Fulamakkkkkkkkk! yg dlm fesbuk kemaen lagi bercintan cintan . Si boyfie post dekad wall makwe cenggini 'I Love Youu' . Pastuu aweks dea pulak 'I Love You Too Sayang' . Walawehhhhhhhhhhhhh . Gua jeles -,- *apahal aku niee ?*


Maap lewww . Da memalam bute cenggini mencarut jewlaa keje aku xD KAU ADA?  Esok nak jenjalan dgn kaka kaka guaa . Fuhhyooooo ~ LU ADA ? XD . Nak pegi mandi manda lew , nak pegi bowling . Aku ekod kan jewleww . *org nk payong takan nak tolak kodd* Niee yg beshhhh jadi adekk adekk . Kaka nak pegi mane mane kena payong adek dea . Hahahaha . Okayy , akhir akhir niee aku tak bole tido *tetibe* Okay , baiiiii . Kamsahamida :*