//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



kite busan :3

Entry updated on Sunday, 18 December 2011
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Annyeong haseyo :D . Rinie kite rajen kod nak update belog . Mak  kite belanja Baju bola doee *tetibe* . Hikhok , buda buda fesbuk nie mmg sombong kann ? Haha xD , Aku nak tegur tapi macam takod jeww . Ade sesetengah buda fesbuk kan , chat dgn aku ckp 'Hye' , then bla gituu jeww , Baek takpaya chat kodd . Pastuu yg mengeADD nie pulak tak geti nak cakap 'Thanks App' or pape jew lahh . Daa add then chaw gituu jew . Fuyoooo~ . Haha , geram jugak bile deaorg tulis dekad info DO ADD DO TALK . But pade hakikatnye deaorg tak talk talk pon . Aku rase mcm nak amek kapak kasi pancung itu budak :3 *naseb baek ank org*


Semenjak aku single lah kan , handfone daa jadi bisu . Kesian dea O.o haha xD . Tapi duet mmg tetap jimat . Haha , Serious aku cakap mmg jelous laa kan buda buda dekad fesbukk walling dgn boypreng/girlpreng dea . So shweeetttttt :/ kite jelous tahuk . Tapi nak buad cane kan , kite nie sape jew yg nak *ayat mintak simpati* Hati pon belom terbuka nak time sape sape dalam diri even aku nak sgt couple :) . Takpe lah , kalau ade jodoh adelahh , kalau takde nak buad cane , Redho jew laaa :D .


Makk , nak soami satu *gedik* Bosan doeeee . Haha , Nie aku nak story siked . Dekad fesbuk aku mmg tak puas hati dgn minah seko nie . Kalau aku nak sumbat tisu dalam mulot dea mmg pehhhhhhhhh! Dea tulis di status cenggini 'Kalau Pakai Tudung Takpayah Nak Pakai Lengan Pendek , Sebok Nak Tunjuk Kau Punye Bulu Tangan Tuu Buad Ape , Kalau Cantek Takpe Jugak' Okayy , seriously aku nak kapak muke dea yg macam shitt tuu! Mulot jage baek lahh kan . Aku tengok gamba dea bapak tak pakai tudong ponnn! Tayang sana tayang sini . Poodahhh -,- Aku egtkan dea ckp cenggitu dea alim pakai tudong tutop sume . Lastly dea yg hancohhhh doee! Aku mcm nak ajew sound dea . Buda buda fesbuk sekarang bukan maen lagi mengutuk buda buda yg pakai tudung . Salah kea pakai tudong ? Tuu mmg dah wajib kodd bagi seorang perempuan . Takpaya lah nak pertikaikan . Aku yg bace status pasal pakai tudung dgn tak pakai tudng niee lak yg hangen . Yeaa , mmg lah yg tak pakai tudung nie jahat dan yg pakai tudung nie baek . Tapi tudung tuu kan da jdi kewajipan . Tuu pon susah keaaa!


Nie sampai nak maki sana maki sini . Yg takpakai tudung maki buda pakai tudung , yg pakai tudung pon same same maki . Apelahh kann , aku tau aku tak cukop sempurna nak advise korang sume  Just rase tak patot kodd tulis status mcm tuu . Yg tak pakai tudung tuu antara dea dgn Tuhan . Biarlah dea org , masing masing ade hal sendiri . So , takecare diri sendiri sudahh . Kalau kite nasihat kan banyak kali tpi tak denga tak bergune jugak kodd . 


Sape sape yg terase aku ckp cenggini sory to say lahh . Aku just nak ckp ape yg aku rase tak patot . Bukan aku nak cakap diri aku nie sempurna sgt or what lahh . So , takpaya nak mengutuk ngutuk sangat kayy :D Aku pon penah buad dosa . Masing masing takpena lari dari buad kesilapan kann  . Mintak maap sangat sangat kad sape yg terase aku ckp dea . Kamsamida :*