//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



Missyouu .

Entry updated on Friday, 2 December 2011
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Assalamualaikum . korang sume sehad? hehe , lame kod tk update belog busyukk niee xD . Alah maklom lew buzy memanjangkan mane nak update banyak banyak #macam org bekeje pulak aku kan . Hehe , ary nie bersemangat siked nk update belog sebab belog nie da cantek . Kalau tk , takde nye nak bukak belog then update cite mcm mcm . Penad tahuk cari header yg cantek . And last , dapad jugak . tetibe pulak jumpe header Mr.simple . Ape lgy kan , teros jew lah uploud kasi lawa xD . Act , nak header korean punye but tk jumpe jumpe lagik . Hehe , takpe lahh . header nie pon da oke kann?


Okayy , berbalek kepade tajukk . Missyouu kan? agak agak korang lahh kan miss sape eakk? Hehe , ade lah someone niee . Memey aku rindu gila gila lahh . Daa lame kod tk jumpe . Selalu kad sch jumpe but semenjak cuti sch nie kan da tk jumpe dah :) . Rindu dea smpai demam demam tahukk .#gebang


Dekad sch dulu kadang kadang balek saing dea , tuu pon kalo dea yg nak . Kalau dea nk balek saing awal awal lgy kompem dea text . Hehe , time tuu kiteorg coupl but now aku da single . Yeahhh :D . Act , kiteorg putos care baik dan putos tanpe sebab . haha , sengal kann? semenjak kiteorg putos , dea dah tkpena call or text aku . Walaupon hidop aku sunyi tanpe bf tapi aku rase syok jugak jadi single . Happy doee , rase bebas sgt . Takpaya nk pegang fone setiap mase , and kalau kite nk buad ape . kite bole buad . Yelaa , sesetengah coupl lah kan , if nak buad somethink mesti kene mintak izin BF/GF korang kann? haha . act , aku dulu pon same . tpi kalau korang single laa kan , komfem korang rase syokk . Caye lah ckp aku . Mmg mule mule bosan . tpi nnti kalau da lame mesti syok habes lahh :D #aku bukan suro kauorang putos , just nak share pengalaman jee .


Tak silap aku lah kan , da dekad sebulan kod aku single niee , haha . tuu pon kecoh kann . Bape hari yg lepas aku rindu fone aku sebab da lame tk pegang , so mase hary ape tahh tergerak pulak haty nk tengok fone tuu , so tgk punye tgk then ade misscall and msg .So , aku bukak lahh kan . gupenye EX aku yg aku rindu tu . Haha , gile happy doee . aku egtkan dea da lupe aku . haha , rupenye egt jugakk . Haha , dea text aku dea ckp mcm mcm . then mase last ayt dea  bagi 'rindu ko' . Pehhhh , suke tahuk tak #gedik kann . kiteorg sekarang nie kawan jee . Mama dengan kaka pon da kenal dea . so , kiteorg kawan lahh kan . Dea pena ckp nk dtg ruma tpi takod abang mara xD . Haha , mase raye pon kaka ajak dea dtg ruma tpi dea taknak . segan katenye , yelaa doee . setahu aku kau muke tk malu , tetibe pulak mase kaka aku ajk dtg ruma kau malumalupig . poodahhhh -,-




Even kau jaohh dengan aku , tpi kau tetap dalam haty aku sebagai kawan . Aku sayang kau sebagai kawan dan aku rindu kau sebagai EX aku . #ayat nie mcm bodoh . HAHA . Misskautahukk ♥ .