//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



Entry updated on Monday, 9 January 2012
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Anneyeong . Hmm , picca dekad atas tuu tinggal KENANGAN jew koddd -,- HAHA . Serious mmg rindu buda yg bername Daniel Falah. Btw, aku dengan dea dah takda pape lagi. Tapi kenapa aku asyik teringat and rindu dea bagai? Aku mmg tk paham betol dgn perasaan aku niee. Hmmm, susah nk lupekan dea. Time aku try nak lupekan kau, kau dtg balek dalam hidup aku. Acano tuuuuu? Now, aku gadoh dgn amer. Aku pon tk tawu kenape. Sejak aku pikir hal nie lew tetibe perasaan aku jadik laenn. Hmm :/ . Teringat dulu time couple dgn kau, time sekola jew kau mesti ajak date. Kite selalu date dekad kelas aku kann. Kengkadang kite date dekad tangga bilek KH -,- Ada satu masa tuu kita kena kantoi dgn guru disiplin. Engat takkk? Hahahaha . Bapak! Tak tentu arah hidup. Kau kena pukol dgn cikgu displin sebab kantoi date dgn aku, tapi aku tk kena. Kau cite kt aku yg cikgu tnye kau date dgn sape kann? Tapi kau tak cakap pon nme aku, bile aku tnye kenape, kau cakap 'biar org jew kena, bukan salah awak ponn, org yg ajk date kan.' Hhaahahahaha . Aku tk sampai hati tgk kau kena pukol tpi dah kau cakap mcm tuu kann, aku nk buad apa lagi .


Mase fom 2, time rehad mesti kauu dtg kelas aku kann, sbb nak DATE semate-mate. Ade one days tuu, kita gadoh kann, aku langsong taknak tgk muke kauu. Text tk reply, call tk angkt. Kat sekolah taknak jumpa kau langsong, kau call aku sampai seratus kali. But aku biar jew kann. Then, kau terus call mama aku. Hhahaha , gila kann wehhh? Pastuh bole pulak kau berbual-bual dgn mama. Mama pon layan. Hmmmmm :( . Banyak doooo kenangan kita. Kau egt takk time mase bulan cantik tuuuuu? Time tuu tarikh dea cantek kann? Time jugak kau mintak couple untok kali yg ketiga >_< . Then aku terima kau sebab time tuu aku sayang kau sesangat. But kau takpenah nk hargai cinta aku tuuu. Aku buad nie salah tuu salah. Hidup aku kena kongkong. Kau tawukan aku tk suka kena kongkong? Tapi kauuuu buad jugak, time tuu aku sabar but one days tuu aku mmg tk bole nk sabar lagi. Aku nk kawan dgn lelaki kau tk kasik, then kau maki maki aku. Aku mmg pantang kalau org maki aku niee. Time tuu jugak aku mintak clash! Then lepas clash tuu, selang bape hari kau dtg balek dekad aku, kau kate kau tk bole hidup tanpa aku. Yakaaaaaa? kau kate kau sayang aku lahh ape lahhh. KALAU SAYANG KENAPA KAU MAKI AKU? HAAA, TUU YG AKU TK PUAS HATI NIEEE :3


Egt tak mase ade malam tuu kau nyanyi kann aku lagu 'YakinLah Aku Menjemput Mu' dengan lagu 'Disaat Aku MencintaiMu' kann? Suara kau beshhh dooooo :3 . Hhaahha , time kau nyanyi aku rakam. Then kau marahh aku , pastu kau sohh delete . Hahaha , tapi aku tk delete ponn. Sampai sekang video tuu ade lagi. Simpan buad kenangan . Cehhhhh -,- Hhaah, kau ada bagi aku beg DOMO kann? hahaha , aku suka domo then kau belikan beg domo. Gilaa comel . HAHAHA . Kau datang rumah aku memalam semate-mate nk antare beg tuu. Hhaah , aku ponkeluar lah depan rumah. Kau cakap kau malu nk dtg rumah. Elehhh, mcm tk biase jew kann. Hahahaha .  But now aku dah ada pengganti kauu. Insyaallah aku try nak sayang dea sepenuh hati aku walaupon sekang nie aku tk bole. Tapi aku try jugakkk. Aku hope sgt hati aku terbuka seluas-luasnya untuk amer. Tapi jumpa kau dekad pasar malam. Kau asyk pandang jeww. Aku buad bodoh sudahhh -,0 Hhahahaha