//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



Cerita takda tajuk :3

Entry updated on Wednesday, 25 January 2012
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Anneyeong . Arinie egtkan nak poiee Dp but tak jadik pulakk . Kawan aku nie ckp serupe keling . Kejap pegi kejap tak . Aiyooooo ~ . Sabar jelahhh . But ari kamis nie pegi koddd . Kawan aku ckp lahh , kalau tk pegi jugak , mmg aku pancong kepalekau lahh doooo :3 . Update belog nie sebab aku bosann doooo , but malam semalam punye semalam mmg otak aku gile lahh layan buda due eko niee . Dak Zaid and Nely . Ehhh lupeee , bukan Zaid , Dzaid ~ 


See the title ? Cerita takda tajuk  ~ Act aku nie pongg tak tawu nak cite ape . Hahaha . Cer bagi idea sikedd dooo :3 . But , satu jew yg aku tak paham niee . 'Kenape kau egt aku and kau dah putos , sedangkan aku takpena ckp kate 'PUTOS dgn kau' . Aku bukak blog kau , kau tulis 'the end of relationship' . Now siape yg nak putos sgt haaa ? Aku ade tulis nk putos kea ? Takde kann . Kau yg salah pikir . Then lepas kau dah tulis cenggituh aku pon diam jewlahh . Nak buad ape lagy kann . now kau nak lupekan aku ? Okay , good job babyy ! 


Lepas kau putos dgn aku , kau ade coup dgn buda laen kannn ? Hahahah , aku tawu sume lahh weyy . Dalahh , malas nk egtkan balek . Hidup kau , sukehati kau lahh dooo . Asal bahagie daleww . Okbaii , aku tak tawu nk ckp ape lagi . Geng sume, sok Dp jommmm >_<