//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



Single . I'm Sory But I love You :*

Entry updated on Monday, 30 January 2012
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Anneyeong . Atotototo -. tengok tak picca dekad atas tuu ? Lalala >_< Shuwitttttttttt kensssssss . Hehe . Jeles nie kay . Kita nie SINGLE . Hehe , btw SINGLE itu tak bermaksud seseorang itu tidak laku . Setiap org ade reason dea sendiri . Nak story niee . Btw , ada budak Fb nie mintak couple . But entah , kita takde pape perasaan pon dekad dea . Alahh dalam Fb biase lah tuu kan , BerKAWAN . Dalam Fb ponn aku nie nak carik kawan . Semua buda buda yg chat nie pon aku layan. Ada sorang mamat nie , mmg setiap kali aku unl mesti dea unl , then mesti dea chat dengan aku . Okay , maybe dalam mase kiteorg kenal kenal tuu dea terJATUH hati kod dekad aku *cehhh perasannn* But dea yg cakap sendiri , aku mana tawu pape -.- 


Then dea mintak couple , but dah tentu lah aku reject kann . Sory to say kay . Not ready to have a Boyfieee :) . Just friends and friendss . For me , better friends kannnn . Alahhh , Cintamuukabuku lahh katakan. Selalu org cakap cinta Fb tak kekal. For me , that rite ! mmg betol ponnn . Mane taknye , dok jauhh then kenal hati budi masing masing just dalam Fb, twitter, and skype . Hahahaha . That funny okay . But , yahhh . tak semua cinta Fb tak kekal. Ada kala yg cinta dekad Fb nie ponn kekal jugak dooo . Kaww apa tawu !


Act , aku nie kengkadang jeles jugak tengok bebuda couple bagai niee. But nak buad camne kann. Tahun nie ponn aku 'MANGSA PMR' So , lebih baek aku straight to the point for study gila kentang :3 . Aku cakap macam ye ye jew kann . Hahahah . Aku niee macam tersepit antara 2 insan dooo . *ayat mcm sakai* . Aku tak tawu nk pilih mana . But untuk kebaikan semua ,  Duadua aku tak pilih . ADIL rite ? Yeahhh :3 . Kita nie kena berlaku adil antara satu sama lain okay! Jgn nak pentingkan diri sendiri jehhhh :P . Hehehe . PAHAM! Masetuh unl kejap then ade terbace status sorang budak nie taww . Pehh , aku mmg suke gile wehhh ayat dea yg niee . 


'Jika kamu mencintai 2 orang dalam 1 masa , Maka lebih baik kamu pilih yg keDUA . Kerana , jika benar kamu  meyayangi yg pertama , Tidak mungkin kamu jatuh cinta dengan yg keDua '


Betol jugak kann , kalau kita sayaang gila gilaa dekad org yg pertama muncul dalam hidup kita , then muncul pulak seseorang . Baik kita pilih yg kedua . Klau kita syg yg pertama tak mungkin kita boleh jatuhcinta dengan yg kedua :) . Okay , so sekarang , aku macam ade kenamengena dengan statement diatas tuu . Perlu ke aku terima orang yg kedua tuu ? Aku konfiussss nie , kay. bagi cadangan . Hahahhahaha . K lahh aku saja update , bosan dollll .Kaw apa tawu kannn , hahahaa . okbaiii :P