//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



Aku mintak maap , Sumpah tak sengaja . HAHA

Entry updated on Thursday, 9 February 2012
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Assalamualaikum for Muslim and Selamat malam for non muslim :) . Btw hari nie pada pukol 11:15 saya ingin membuad pengakuan . Okay , sebelom tuu aku harap korag tak marah aku then korang kawan aku lagi keyy . Hahaha . Aku update niee khas untok membe menbe aku iaitu Alyn , Echa , Waput , Awa , Atul , nely and kauorang kauorang semua. Tujuan aku sekarang ini adalah ingin membuad satu pengakuan. HAHA . *kecott*
Korang egt tak yang aku cakap dgn korang aku nak pindah? Hahaha . Weii dooo :3 serious aku memaen jew wehh. Bukan bebetol ponn. Gilaa hape tetibe nak pindahh. HAHAHA . KORANG , AKU MINTAK AMPUN DARI HUJUNG RAMBUT HINGGA HUJUNG KAKI. Aku harap korang maapkan aku :/


Ceritanya bermula disini. Mase malam bile tahh kan, aku serious bosan nak mati. Then time tuu pulak echa sorang jew yg unl. Aku ponn ape lagy , saje nak buad gempak. Aku kelentong lew echa , aku cakap aku kena pindah Jb sebab bapak aku dinaekkan pangkat. Thenn , sumpah aku tak sangke yg echa caye bende yg aku cakap tuu. Hahaha , serious wehh aku just memaen jew. Lepas tawu echa caye aku ponn iyewkan aje lahh. Then tak tawu pulak yg echa cite dgn atul sampai atul call rumah aku ckp betol kea tidak. Time tuu serious terperanjat berok aku dooooooo. Mmg tak sangke yg atul pon caye. *korang, aku mintak maap :'(* . Lepastuu aku cite pulak dekad nely. Haaa , dea tuu lagy lew sial. Aku cite laen dea cite laen. Then aku teros cite dekad awa , Wehhh . Sumpah aku tak caye yg dak awa nie pegi cite dekad NENEK dea yg aku bebetol pindah Jb. HAHAHAHAHA. Now korang tawu takk. Mende niee dah tersebar whoaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sampai sedare sedare kampong aku nie haa tanye mak aku betol kea pindah. Awaaaa , yang pegi cite dekad nenek kau pahal? Daa tuu nenek kau cite dekad nek ude ! Pehhh , lagi lew aku bengang . HAHAHAHA . lEPAS TUU KAN WEHH AKU KENA MARAH DENGAN MAK AKU. MMG SHOW LAH KATE KAW ~


Now kan korang , aku dah ngakukann? Time tuu aku memaen jew wehh. Sory sory sory :'( Sumpah tak sengaja buad korang cm niee wehhhh . HAHAHA , aku hope korang maapkan aku and still nak jadik membe aku. Dooo , aku sayang korang gilebabi wehhh. Plesssssss , hahaahhahahha . :)