//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



- Df - aku hope kau ada sebelah aku sekarang nie :/

Entry updated on Tuesday, 21 February 2012
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Anneyeong. Hai korangg :) . Dah lama tak update belog kann , buzy lahh dengan exam niee. Haiyaaa , otak mcm nak pecah jee tdi jawab Math :'( . Tapi Alhamdulillah lega siked sebab dah habes examnye . Tak kusut kepala pikir. But tahun nie Pmr , so I hope korang sume doakan yg terbaik untuk aku key :) . See the title? Hmmmppppp . Tadi mase buad seni aku lepak dgn Kamal *kawan lelaki not boyfiee* . Then kiteorang cerita pasal bf/gf masing masing. Lepas Kamal cite pasal awek dea then tetibe Kamal tanye aku , kau sayang 'Df' lagi kea? Then aku ketawe. HAHAHA. But dalam hati? Rase nak menangis jee dekad sekolaa. Hmmm , korang tawu tak aku sayang dea lagi? KayyyOverrrrrr kann? Hmppp , YA Allah rindu nye dea. Rindu sesangat :'( But nak buad cane now dea bukan milik aku dan aku bukan milik dea lagi. Tapi kenape perasaan sayang aku dekad dea tak hilang hilang? Kenape makin aku jaoh dengan dea aku makin sayang and aku rase mcm nak sangat sangat dekad dea balekkkkkk :'( Kenape mcm tuu? kenape? Sebelom niee aku takde pon rindu dekad ExEx aku yg laen but kenape dea sorang yg aku rase tanak jaoh jee dari dea. Aku rase aku nk sgt menghadap muke dea sekarang and cakap dgn dea yg aku sayang lagi dekad dea. Tapi aku tak boleh. Now aku dah ada MS . Patotnye aku setia then tak pikirkan org laen kann? Patotnye MS yg ade dalam hati aku sekarang. Tapi kenape Df yg ade dekad otak aku niee? Hmmppp , Ms aku mintak maap keyy. Aku tkde niat nak buad kau mcm niee. I'am Sorry But i Love Youu :* . Konklusinya , aku sayangkan kau Df .