//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



Gila gilaaaa -.-

Entry updated on Saturday, 4 February 2012
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Anneyeong Haseyo :D . Hye guyss , okay today nak story about 'KOREA' . Btw , korang minat korea tak? Hehe. Serious aku cakap aku mmg terlalu gila kan korea , Kau Hado? Ksenyappp :) . Aku minat K-POP sejak fom 1 kodd . Dulu dulu aku minat Super Junior (Suju) and Girls Generation (GG) . But now aku terlalu minat 2PM!!!!! . Ohmaygodddd >_< Mmg minat gile gile lahh . But Donghae tetap dihati keyy :D . Serious aku cakap aku mmg gile jatuh hati dgn 2pm kecuali Chansung . Hahaha ,sumpah aku tak minat Chansung tuu sebab dea tak Handsome okay ? Hahah . Taecyeon , Junsu , Junho ,Nickhun and Wooyoung . Yeahhh , Tuu yg paling aku minat . 


Hehe , korang nak tengok gambanye? Search dekad Google lahh . Aku malas nak uploud. Hahaha . Kita mulakan dengan Taecyeon . Okay , macho gile gile wehh . *cair* . Then , badan dea fuyohhhhh mantoppp gituhhh .Muke comel plus plus lagi.Handsomeeee >_< . But dea dah ada awek la wehh , Hahah . Yoona! Kenapa kau amek boyfiee aku? Sepak kang~  Yg kedua Junsu . Okay , totally aku mmg minat dgn dea sgt sebab suare dea ouhhhhh . Menawan keyyy . Tak caye? Haa , pegi bukak youtube sana dengar! Haha , dalah hensem lepastuu comel lepas tuuuuuuu handsome gileee . Hehehe. Kay , now nak cerita pasal Junho pulakk :D . Handsome bile berambut merahhhh :D Awesome gile wehh. Haaa , tak caye pegi lahh tgk video 'Hands Up' Mmg ohhsem gile rambot dea. Mata dalah sepetttttt . Awwwwwwwww :* . Next , Nickhun . Kay , dea nie ade Mix taw . Mak dea org Thai , Bapak dea org cina kodd . Agaknye lahh . Dea boleh ckp 3 bahase . But bahase Korea dea lemah siked lahh . Hahah , first time dea dtg korea Junsu yg ajar dea cakap korea . Fuhhh ,serious mmg ohhsem gileeeeeeeeee :D 


Okay , now cite pasal Wooyoung pulak ~Kay , dea nie tahap maximum comel nyee ~ Hahaha . Comel comel comel ~ Dea nie suka dgn IU but , IU takde perasaan dekad dea pulak. Hahah , kalau korang penah tengok cite 'Dream High'kann , mesti korang geram gileeee , sebab time tuu dea dgn IU , bapak suwitttt nak mamposssss ! Hahha , aku lak yg over ~ Kay , dalam handphone aku serious mmg penoh dgn gamba korea :D . Hehee ,antaranya DONGHAE , SOOHYUN , JUNHO , TAECYEON , JUNSU , NICKHUN dan sebagainyaa . Hahha , serious banyak sampai Mama marah ~ Hahahah . Betol dooo , aku kena mara sebab simpan banyak sgt gmba korea . Majalah korea dah ade , poster korea dah ade . Hhaha , haa ape lagi eakk? AKu cakap dgn mama nnti dah besar banyak duit nak pegi Korea . Then mama cakap , pegi Haji/umrah dulu baru boleh pegi korea . Hahahaha ,yela ye !Hahah :D 


Antara  group group korea lain yg diminati *cehh , ayat Bm* :


1. BigBang - G-Dragon
                - Seungri
                - Taeyang
                - Park Ying
                - Daesung




2. Super Junior - Donghae
                       - Leetuk
                       - Hankgeng
                       - Eunyuk
                       - Shindong
                       - Sooheul
                       - Siwon
                       
3. Beast - Gi kwang
             - Yoseob


4.Shinee  - Onez
              - Taemin
              - Minho 
              - Key


5. Girls Generation  - Yoona
                              - Sunny
                              - Yuri
                              - Jessica
                              - Tififany
                              


Keyy lahh . Sampai tuu jewlahh , ahahahahhaahahahah . Malas aku nk story lagi . Kayy , iloveyouu 2pm :*