//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



kesian kakak saya -.-

Entry updated on Friday, 24 February 2012
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Terok kann? Hmmm , kesian dekad kakak aku duedue orang tuu. 23.2.2012 . Sejarah yang paling tk boleh dilupakann. Balek sch tengok fone ada misskoll dari mama. Sebelom tuu tengok rumah kosong jee, ingatkan mama, kakdek and kaka keluar. Time tuu mmg tk rasa apeape ponn. Pastuu areare datang rumah ckp kakdek excident. First mmg tak caye kann, egtkan areare memaen jew. Then nak kepastian call lah mama. Then tanye mama dekad mana? Mama cakap dekad sepital. then aku terperanjat lah kann, and straight tanye mama. Buad apa dekad sepital? and mama said , kakdek and kakak excident. Ya Allah, sumpah aku terkejut gilaa. Then airmata tetibe mengalir. Macam tak caye jew. Denga mama menangis teresak-esak. Kesian mama. mama cakap terok. Mama cakap tunggu ayah balek jemput aku baru pegi sepital tengok kakdek. Hmmm , then aku tunggu jew lahh. Korang tawu tak, sampai jew sepital pegi dekad wad kakdek aku teros nages. Sumpah tak sanggop tengok kakdek. Aku tengok mama dah nages2. Aku teros pegi dekad kakdek. Rase time tuu aku nak pelok jew kakdek, but tak boleh. Kaki dea tak boleh gerak. tangan pon tak bole gerak sangat. Peha kakdek patah. Aku nages dan teros nages. Mama cakap kakdek tak boleh ingat sangat. Yang dea igt sedare, family. Tuu jew. Aku try tanye kakdek egt abang mamat tak? Pakwe dea. then kakdek cakap, mamat? Sape dea? Sumpah terkejot! Dea tak egt pakwe dea? Aku tanye lagi, betol kakdek tak kenal? then kakdek said. Sape dea tuu? Aku tk egt. and kakdek teros menangis. Dea akan menagis kalau dea tak egt sesuatu. 

Aku sebenarnye kesian tengok mama. Asyik nages fikirkan kakdek. Kakdek tak egt pape. And dea keep asking mama. Kenapa dengan dea? Kenape dea dekad hospital? Kenape kaki dea? kakak mane? Itulahh soalan dea. Dea takan berhenti tanye mama sampai dea ingat semua benda tuu. Even kita dah explain banyak kali, setiap minit dea akan tanye soalan yg same. Aku kagum dengan mama sebab tak putus putus melayan karenah kakdek yg sering tanye soalan yg same. Mama tak jemu jemu jawab and selalu slowtalk dengan kakdek. Even setiap kali kakdek tanye soalan yg same and nages but mama sentiase tabah. Walaupon aku tawu dalam hati mama, mama sangat sedih tengok anak dea macam tuu. Yahhh, aku ponn tk sanggop tengok kakdek aku cam gituu. Petang tuu kakdek act tak tidur lagi. And dokter said, kalau dea tido maybe lepas dea bagon dea boleh ingat balek. then mama suroh kakdek tido. but kakdek mara mama , she said 'akk dah tido tadi laa' sebenarnye dea belom tido. But bende yg dea tk buad, tpi bile kite tnye dea akan cakap dea dah buad. Memory dea semua lost. And then dea teros nangis and menangis. Hmmm , korang doakan akak aku keyy? Hope dea cepat sembuhh. Act, aku rindu sesangat dekad kakdek even kiteorg asyik gadoh jew dekad rumah. Betol lah kan kate pepatah. That means, 'Air Yang Dicincang Takan Putus' Totaly , i miss her and love her so much. :/