//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



No Title -.-

Entry updated on Monday, 6 February 2012
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Anneyeong . Hoii orang kampong sekalian . Haha , btw entry nie untuk si Budak Kecit yg suroh aku jawab soalan dea tuu . Hahaha  . Niee haa aku nak jawab niee . Okay , first aku mmg sedih gila babi tetibe dapat tahu yg aku kena pindah -.- Kalaw pindah sekolah that okay lagi . BUTTTT , aku terpakse pindah rumah sekali :/ Kau tawu tak kecit aku gila sedih wehhh . Kena tinggalkan membe2 aku yg dekad kampong , pastuu kena tinggalkan membe Smksr . and then kena tinggalkan adek adek aku dan korang sume. Wehhh, sumpah aku cakap aku tanak pon semua nie terjadi. Aku sayang gilatenuk dekad membe aku. Hahaha , but nak buad cane kann. Dahh terpakse doo , takan aku nk melawan ckp makbapak lak kan, nanti jadik anak derhaka. Kau nak tanggong ke? Hehe. Btw aku terpakse pindah ke JohorBharu. Di sebabkan bapak aku dinaikkan pangkat dan dihantar bekerja ditempat laen iaitu di Jb. So kiteorg one family pon terpakse ekot same. Takan bapak aku nk dudok Jb sensorang. Nanti dea rindu anak bini dea canee? Haaaa, kang melalak bapak aku taw. Okay , first kauorang tawu aku sampai merajuk and merayu dekad bapak aku semate mate tanak pindah. Time aku merayu tuu , fuyohh bapak aku siked pon tak simpati. Time tuu rase nak berjoget jew depan Tb :'( . Okay now maybe dalam bulan empat maybe aku pindahh . So korang jangan rindu aku lelebih kay? Nanti aku kembang. Haha , so for Apin atau kecit. Terima kasih kerana anda mengambil berat tentang saya sehinggakan dibelog anda tersebutnya pasal saya. Awwww , saya amat amat hargai dan terharu sangat taw .* Ayat Bm okay tak? Hehehe. Doakan Pmr aku okay okay jehh keyy :P . BTW KECIT! Nanti kirim slaam dekad adek adek aku yg form two sekarang. Entah ape cerita pon aku tak tawu. Thanks .