//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



Nothing. Aku puas hati!

Entry updated on Tuesday, 6 March 2012
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Annyeong. Hye all, oknow dah lame aku tak update kan kan? Kate lew rindu aku. Hehe , takdalahh. Guraugurau jeww. OK, see the title? Aku puas hati gilegile wehh! Haa , baru kau tahu kann? Padanmuke. Tulaa kau dek, dulu depan aku tunjuk samseng, but now? Haa , kan dah kena. Laen kali dek jgn nak sound sound budak budak atas, nanti kau kne bale wehh. Padan mmg padan but aku kesian jugak tgk kau dek kena mcmtuhh. Hahaha. Kiteorg bukan nak buad kau cmtuu doo, but disebabkan perangai kau yg suke tergedik gedik sana sini kan daa kena. Dulu aku lepak sawah, kau kemaen bahan bahan membe aku kann? Ok! Now kau dah kena balek? Best ? show? Alololo. Siannyeeeeeeeeeeee :'( Dahh , takde cite aku nak share lagi. Semate tulis niee sebab nak cakap pasal kat sekolah tdi. Tooo cikgu Aminah Maddhommmmm : Saye and the geng takde niat ponn tanak masok kelas cikgu, tapi cikgu kiteorg terpakse! TerPAKSA! Cikgu paham takk? Kiteorg mintak maap keyy? Tdi belajo pasal Reproduction. Amboiiii ~ Kemaen lagi cikgu terangkan ehh? Semangat gituu. Papeponn , cikgu tetap paling sporting~~~ *First time aku puji cikgu mina niee* Df , iloveyouu :*