//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



Susah ahh macam nie. Chilll :3

Entry updated on Thursday, 22 March 2012
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Hai ebelibady. Okay, lame rite aku tak update? Kay, takde bende nak story. But nak story niee. Shuk merajuk dengan titeww :/ okay sedih sangat. Yew, kite tawu kite salah. Tapi jgn ahh buad aku macam nie shuk. Aku dah mintak maapkan? Kay, macam mana nak pujuk laki nie? Aku reti merajuk jew pujuk tak geti. Alahh shuk jangan ah macam nie lagi. Penad wehh pujuk dea nie. Puas dahh aku cakap macam macam tapi dea? Macam takde function. Kat sekolah tadi jumpe dea jap, langsong wehh tanak cakap dengan aku! Kay, sabar maton sabar. Dea tengah merajuk dengan kau tuu :) . Nie first time dea ngajok gilebabi dengan aku. Sebelum nie takpena pon. Dea merajuk dengan aku pasal DF. Aku dah hagak dah mesti dea hangen punye bace status aku tuu. Shuk, jangan macam nie key? Untung lah msg tanak, call tanak angkat. Suke buad aku macam nie kan? Angkat call aku pon senyap jew. Baek aku cakap dengan  pintu lagi bagos. Tadi semua gelabah kena panggil dengan Pakjak. Hahaha , muke cuak terus bla. Sekolah Ade MSSM. key, semak tahu? Tak dapat aku belajar. Woii, gua Pmr leww. Shuk kite sayang awak sangat sangat walaupun awak marah kite. Kite dah tanak DF lagi now kite nak awak! bye .