//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



Makin hari makin benci. Alhamdulillah -\:)

Entry updated on Wednesday, 2 May 2012
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Arinie nak cite pasal orang yg aku dah benci pluss meluat! Kau tahu sape? DANIEL FALAH BIN SUHAIMI atau lebih dikenali sebagai CUMI(bukan nama sebenar) Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, meluat sgt tgk muke dea. Dea pk dea sape? Kenape tak boleh tgk aku senang siked! Pless ahh, aku baru nak setia and kekal dgn shuk wehh. kau dah ade abby kan? Pasal kau nak ganggu life aku lagi? Tak cukop ke selame nie kau musnahkan hubungan aku dgn shuk? TAK PUAS LAGI KE! aku tak hingin pon nak touch bini kesayangan kau tuu apetah lagi nak tengok muke dea dedepan. Tengok dari jaoh pon dah cukop muak ah! Jangan egt aku hamak sgt. Kalau kau rase kau saket hati sgt, kau pegi amek wuduk sembahyang lagi bagos. Mintak kt Tuhan supaya tunjuk jalan yg benar. Jangan sesuke hati kau nak tudoh aku! Aku pantang ah. Dan aku paling tak suke orang cite buruk pasal aku padahal cite tuu tak betul pon. Kalau nak cite bende betol siked pon aku tak heran lah sial! Kau dgn baruah kau tuu menyakitkan hati aku jew! SEMOGA KEKAL SAMPAI MATI. BYE