//Little Gee Dragon's ;
Home Profile Le' Bias Tutorial Linkies

Prince GD

Welcome to My Site. I'm a big fans of Big Bang. But I like GD's the most. If you dont like him, make sure be careful or I kick you down. Muahaha. Just Joke.
Gdragon Gdragon GDragon

Le VIP



EXCAHNGE LINK opened now.
No ADS LINK please.
FOLLOW dengan IKHLAS :)
No HARSH WORD please.


Put your cbox code here. width: 270px


V.I.P


Put yours followers code here.


Inspired.


Re-edit Fully by Janaaaa
Other stuffs by Atiqah
Basecode & Background by Fatin
Cursor by FatinHalid
GD's picture by weheartit



Finally ....

Entry updated on Monday, 2 July 2012
Entry got 0 VIP | Fly to top :3

Finally, macam tuu jelaaa relay kiteorang. Macam tersangkut kat atas pokok. Hmppp, tak semestinyeeee org nmpak kite happy. dalam hati  pun happy. You know me but you dunt know my story. Kite nmpak jee org tuu happy siked mula laa cakap 'haaa, dia happy laa tuu' But dalam hati? Beb! Hanya tuhan jee yang tahu. Act, malas nak cite pepanjang sebenarnyaaa sebab hati sakit mana org tahu kann. Kita yg tanggung semua nie. Well, depan kengkawan kite buad macam biasa je okay> Dah maton dah takmoh sedih sedih niee. Life must go on! Maybe kau bukan yg terbaik tok dia. Sabar k? Law ada jodoh terpisah macam mana pun law dah tertulis kau dengan dia mmg dengan dia jelahh. Hmppp but i still love youu even if you not mine// Shuk